Skip links

Mag het iets romantischer?

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mag het iets romantischer?

27 april | 19:00 - 22:30

€20

Wat is liefde? Ik stelde de vraag aan meer dan honderd mensen en kreeg  meer dan honderd verschillende antwoorden. Nog steeds niet wetend wat liefde is, zette ik mijn zoektocht verder.
Van één ding ben ik inmiddels overtuigd: beminnen en bemind worden is de meest intense ervaring die je als mens kunt beleven.
Veel mensen geraken in bepaalde situaties hun geloof in de romantische liefde kwijt. Ook ik was het geloof kwijt na mijn scheiding.

Maar tijdens het schrijven van ‘Mag het iets romantischer?’ groeide mijn geloof in de liefde zienderogen en vandaag ben ik weer helemaal verliefd op de liefde. Dat verliefde gevoel wil ik heel graag met jullie delen.
Met deze komische, maar ook kwetsbare cabaretvoorstelling wil ik graag een blik werpen op de romantische liefde en hoe mannen en vrouwen zich soms verschillend gedragen binnen en buiten hun liefdesrelatie.
Ik hoop dat jullie allemaal na deze avond met meer liefde in je hart de Hemelbrug zullen verlaten.

PROGRAMMA
19.00-19.30u: Ontvangst met een welkomstdrankje
20.00u: Start van de voorstelling
21.30u: Tijd om gezellig na te praten
22.30u: Einde

Wil je er graag bij zijn?
Reserveer je plaats op zaterdag, 27 april van 19.00u tot 22.30u
Bijdrage voor deze avond is 20 euro. Hiervoor krijg je een boeiend optreden, handige tips voor je (toekomstige) relatie, een lekker drankje en misschien een romantisch geschenk!

Aantal plaatsen is beperkt tot 40 deelnemers.
Wil je er graag bijzijn? Stuur me een mail: michielspieter@hotmail.com en vertel me met hoeveel mensen je komt en ik stuur je de informatie door aangaande de betaling.
Heel graag tot dan!
Romantische groeten,
Pieter Michiels

Wat anderen vonden van dit optreden:
“Deze voorstelling is een echte feelgood show over de liefde. Zowel singles als stellen komen aan hun trekken. Pieter charmeert jong en oud met hartverwarmende poëzie alsook met uit het leven gegrepen fragmenten.” – Mia Hautphenne
“Een ruiker of één enkele bloem? Tal van romantische tips kom je te weten tijdens deze grappige, herkenbare show van Pieter Michiels, een frisse, guitige en enthousiaste entertainer.” – Mathieu Pauwels
“Pieter wil mensen aanzetten om na te denken over liefde. Hij slaagt er in om mij een pallet aan emoties te laten ervaren; ontroering, enthousiasme, inspiratie en vooral vreugde. Pieters stijl is iets dat je echt zelf moet ervaren!” – Judith Teirlinck
“Kwetsbaar, krachtig, speels en vooral een ode aan romantiek en Liefde mét een hoofdletter ja.” – Stijn Cnockaert

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€20
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/304294503591299/?notif_t=plan_user_associated¬if_id=1552999643159338

Organisator

Pieter Michiels
E-mail:
michielspieter@hotmail.com

Locatie

Hemelbrug
Mathias Geysenstraat 157
Koersel, Limburg 3582 België
+ Google Maps
Telefoon:
011 81 60 95
Website:
www.hemelbrug.be